Terug naar overzicht

CT Café: CLUB_QUIZ

Test je club knowledge en ga voor ultieme glorie

Je favoriete club night CONNEKT komt met een live club quiz! Ben jij een wandelende Rap Genius en kan je alle lyrics mee spitten? Of ben je op de hoogte van de laatste Burna Boy tunes? Test je knowledge en ga met je team voor ultieme glorie (en gratis lijstplekken voor jou en je mates bij de eerste volgende CONNEKT-editie).

Meld je hier aan met een team van vier. Ben je niet zo zeker van je skills? Maakt niet uit, het is allemaal voor de fun. Naast de quiz hebben we home-cooked snacks en special edition ‘Connektails’ voor je op het menu staan én natuurlijk de dikste hiphop, R&B en Afritunes tracks.

19.00 uur – Doors open: get your food, drinks & move on
20.00 uur – VIBES & TUNES: DJ Leemillz
21.00 uur – CLUB_QUIZ
23.00 uur – VIBES & TUNES: DJ Jahwin

Om alles zo soepel en coronaproof mogelijk te laten verlopen, hanteren we teams van 2 of 4 personen met een maximum van 60 quizzers in de zaal.

We vragen enkel aan de teamcaptains om het aanmeldformulier in te vullen. Ieder team wordt aangemeld door zijn eigen teamcaptain.

LET OP: Door de beperkte capaciteit, is het belangrijk dat de teamcaptain iedereen aanmeldt uit zijn of haar team. We werken met een gastenlijst en als je naam niet op de lijst staat kom je niet binnen.

UPDATE: Clubquiz is vol! We zitten aan de maximum capaciteit.

OVER CT CAFÉ

Zin om iets te doen tijdens je VrijMiBo of pre-drankje voor een avond uit? Elke vierde vrijdag van maand kun je terecht bij CT Café. Bij gebrek aan coole plekken voor een drankje in Amsterdam centrum opent Compagnietheater (a.k.a. CT) in 2020 het CT Café: een hapje, drankje en toegankelijke (lees: gratis) culturele programmering.

Vanwege de coronamaatregelen ontvangen wij deze avond maximaal 60 bezoekers in Compagnietheater. Ons anderhalvemeterprotocol vind je hier

 

  • Meet the host: EAGLE

    Eagle is een energieke ziel met een liefde voor muziek, lifestyle en events. Met haar directe, goofy karakter en haar ervaring als radio-host en vlogger, is het haar doel om mensen te inspireren. Vooral personen in de POC-community (People of Color). Door op social media onderwerpen te tackelen zoals o.m. muziek, seksualiteit en mental health, hoopt zij daarmee het taboe te doorbreken door het bespreekbaar te maken in deze gemeenschap.

     

     

  • Meet CONNEKT

    Amsterdams collectief CONNEKT ken je waarschijnlijk van de feestjes in Club Up, Club Jack en inmiddels homebase Jimmy Woo. Slechts drie jaar in de event game maar nu al met een gouden formule: een altijd vernieuwende line-up van jonge en opkomende DJ’s en een mix van hiphop en r&b én het altijd heerlijke Afritunes. Alsof dat niet genoeg is kan je zo maar bekende artiesten tegen het lijf lopen die surprise optredens doen, midden in de club, vlak voor je neus. Wat precies hun magic juice is houden ze het liefst voor zichzelf, maar uit de uitverkochte edities en lange rijen voor de deur blijkt dat deze vrienden here to stay zijn.

Dit programma heeft al plaatsgevonden