Wij zoeken een zakelijk coördinator

Sinds 2022 is House of CT een nomadisch podium. Onze programmering is te vinden op verschillende plekken. In 22/23 staan we o.a. in Lab111, Felix Meritis, Het Hem. House of CT is geen vaststaand concept. We bevragen onszelf doorlopend. We organiseren een aantal keer per jaar feedbacksessies met publiek, makers en experts en doen aanpassingen waar nodig.

De komende periode onderzoekt House of CT vraagstukken rondom het creëren van vrije(re) en veilige(re) ruimtes – iets wat binnen de muren van het Compagnietheater is gelukt. Hoe werkt dat zonder eigen huis? Wat betekent het om ruimte te geven aan makers en publiek? Aan welke voorwaarden moet een plek voldoen om vrij en veilig te zijn? Met 25 events in 2022-2023 op diverse locaties in Amsterdam én daarbuiten onderzoeken we samen met makers en publiek deze vragen. House of CT wil daarmee bijdragen aan de toegankelijkheid en relevantie van cultuur voor een jonge doelgroep van makers en bezoekers. Zo bouwen we vanuit een intrinsieke overtuiging verder aan een inclusief, divers en toekomstbestendig cultureel veld.

Als zakelijk coördinator (8 uur p/w) van House of CT werk je met een klein, maar gedreven team. Kenmerkend aan het team is dat elk lid zich eigenaar voelt van House of CT en binnen haar/zijn/diens expertise meebouwt aan het platform.

Wat ga je doen?

 • In samenspraak met de directie en fondsenwerver van Amerpodia zorg je voor de financiële dekking van House of CT. Je schrijft mee aan fondsenaanvragen en draagt bij aan de afwikkeling daarvan. Je gaat sponsorrelaties aan. Je stelt de begroting op en beheert deze.
 • Samen met de artistiek coördinator vertegenwoordig je House of CT naar subsidieverstrekkers en andere spelers in het veld.
 • Samen met de artistiek coördinator zet je een lange termijnplan op voor de ontwikkeling van House of CT.
 • Vanuit de visie en missie van House of CT zet je samenwerkingen op met partners. Dit zijn locaties waar House of CT-programma’s kunnen plaatsvinden, partners die financieel bijdragen aan de programmering of die de impact van de programmering vergroten.
 • Je onderhandelt en maakt de contracten met partners.
 • Je werkt bij voorkeur een (donder)dag op het kantoor van Amerpodia aan de Herengracht. Daarnaast ben je met regelmaat aanwezig bij House of CT-events.

Wat zoeken we in jou?

 • Ervaring: als zakelijk coördinator of leider van een gezelschap, of culturele club, als creatief producent, als organisator in het nachtleven of in de festivalwereld. Je hebt een trackrecord van projecten die je gefinancierd hebt en tot een goed einde hebt gebracht.
 • Je hebt een relevant netwerk voor House of CT.
 • Je identificeert je met de waardes van House of CT.
 • Je durft jezelf en je eigen rol te bevragen en je kan goed samenwerken.
 • Je bent betrokken en wil graag meebouwen aan House of CT.

Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is op freelancebasis. Je krijgt daarvoor een opdrachtafspraak.

Reageren

Is dit wat voor jou? Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitaties@amerpodia.nl vóór 3 oktober 2022. Op 20 oktober zullen de gesprekken plaatsvinden.

Aanstelling: zo snel mogelijk, het liefst per 1 november 2022.

Spread the word & share