CULTUURMARKETEER GEZOCHT

Help jij onze festivals, (dans)voorstellingen en debatten een groot succes te maken?

Stel je voor dat je jouw commerciële talenten kon inzetten voor een betere, interessantere wereld. Wil je meewerken aan actuele programma’s over kunst, feminisme, racisme, seksualiteit, gender en filosofie? Ga je bovendien graag naar theater- en dansvoorstellingen en leuke feestjes? Dan is dit jouw stage.

Wij zoeken een creatieve geest, initiatiefrijk, gemotiveerd en tweede, derde of vierdejaars student HBO/WO om ons te komen versterken op de afdeling marketing.

Amerpodia bestaat uit vier vooruitstrevende cultuurhuizen in hartje Amsterdam: Felix Meritis, Rode Hoed, De Nieuwe Liefde en Compagnietheater

Bij Amerpodia word je echt onderdeel van het team, je krijgt zelfstandige taken en verantwoordelijkheden en mag al je eigen goede ideeën delen! Je bent welkom bij alle culturele activiteiten van onze huizen en samen met de andere afdelingen zet je unieke programma’s neer zoals What ISH gender? De grote millennialshow, Skin Deep en veel meer!

Amerpodia is een bedrijf met een duidelijke missie, namelijk het bijdragen aan een mooiere wereld. Dit doen we door nieuwe inzichten te creëren en tegenstellingen te overbruggen, door middel van verkennende en verbindende debatten en lezingen voor geïnformeerd publiek. Al onze werknemers vormen samen een enorm sterk team en werken ieder met passie.

Wat ga je doen?
  • Deelnemen aan marketingsessies en meedenken over de communicatie en pr van de programma’s
  • Persberichten schrijven en het beheren van de (pers)knipselmap.
  • Ondersteunen van salesmarketing in de promotie van de huizen als evenementenlocatie voor de zakelijke en particuliere markt;
  • Naar netwerkbijeenkomsten en congressen;
  • Fotograferen tijdens evenementen;
  • Invullen en onderhouden van online agenda’s, social mediakanalen en (event)websites;
  • Schrijven en opmaken van de verschillende nieuwsbrieven
  • Overige ondersteunende marketingwerkzaamheden.

Bij Amerpodia zijn we op zoek naar iemand die goed zelfstandig kan werken en kennis heeft van social media. Iemand met een goede, vindingrijke pen, die buiten de gebaande paden denkt. Dus ben jij geïnteresseerd in onze programma’s en blijf je graag op de hoogte van nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in en buiten de stad? Lijkt het je geweldig jouw geleerde theorie toe te passen in de praktijk? Dan kan het zomaar zijn dat deze stageplek echt iets voor jou is.

Word je hier helemaal enthousiast van en wil je hier meer over weten? Wacht niet langer en stuur je CV en motivatie t.a.v. Marlies Vriesendorp: marlies.vriesendorp@amerpodia.nl. Voor meer informatie over de vacature kan je ook telefonisch contact opnemen via 020 – 589 1680.

Leer niet om te werken, werk om te leren!
Durf te leren!
Grote dromen beginnen klein.

 

 

Spread the word & share