Terug naar overzicht

Lost Words: Man Up! {talkshow over boys}

Een man anno 2018.

Is dat puur het feit dat je iets tussen je benen hebt hangen?

Dat je rookt, zuipt, rondneukt?

Of durf jij schaamteloos te janken bij een ‘chickflick’ op Netflix?

De Don Juan, de testosteronbom, de happy hipster, de bad boy, de mooiboy, de spierbundel: we kunnen ze allemaal maar wat betekent dat eigenlijk, man-zijn?

Wat verwachten mannen van elkaar qua gedrag? En wat verwachten vrouwen van de man in een tijd waarin media-iconen als Beyoncé en Rihanna voortdurend verkondigen dat ze ‘independent women’ zijn.

Rum pum pum pum rum pum pum pum… Man Down.

In LostWords zoeken de jongeren van LostProject naar woorden die gevonden willen worden. Woorden die stem geven aan het leven van jongeren in de grote stad anno nu en alle uitdagingen die dat met zich meebrengt. Een avond vol dialoog, spoken word, muziek en theatrale performances. LostWords is deze keer op locatie.

Onder leiding van Priscilla Vaudelle en Tim van den Heuvel.

Een coproductie van Stichting Tolhuistuin & LostProject.

Lost Words: Man Up! {talkshow over boys} is onderdeel van de Black Achievement Month
De Black Achievement Month laat Nederland kennismaken met de ‘zwarte’ geschiedenis van Nederland via exposities, debatten, theater, dans en film. Er worden verhalen verteld over de slavernij en de nalatenschap hiervan, maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Zo biedt de Black Achievement Month een podium aan zwarte rolmodellen en de bijzondere prestaties die zij leveren. De Black Achievement Month vindt plaats van 29 september t/m 29 oktober in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam.

Dit programma heeft al plaatsgevonden