Terug naar overzicht

Hiphop Movie Nights Special Edition

CT CINEMATIC X RIGHTABOUTNOW INC.

Framez Productions - Hiphop Movie Nights

HIPHOP MOVIE NIGHTS | Special Edition: Framez Productions

RIGHTABOUTNOW INC. en CT Cinematic in Compagnietheater organiseren samen een reeks filmavonden omtrent beeldcultuur in hiphop. Voor deze eerste editie op dinsdag 26 februari zijn dé visuele talenten achter de veel bekeken clips van de Nederlandse hiphop uitgenodigd: Framez Productions.

Wie weleens op YouTube videoclips checkt van Nederlandse rappers, heeft het logo van deze makers vast weleens voorbij zien komen. Framez Productions produceert videoclips voor de grootste artiesten en hun ambities gaan nog verder dan dit. Jonge makers met een passie voor film die zich hebben gestort op het maken van videoclips. Wie zijn de makers achter de virale video’s? Wat maakt dit team zo’n succes? Een avond over hiphop, ondernemerschap en creativiteit.

PROGRAMMA
De avond start met de officiële bioscoop première van de shortmovie rondom de album release van rapper Cho – bedacht, gefilmd en ge-edit door Framez Productions.
Aan de hand van deze film en andere iconische clips van Framez vindt er een gesprek plaats over hun werk en inspiratiebronnen. Ook zijn er artiesten uit de Nederlandse hiphop uitgenodigd voor inspirerende talks en zal er ook een optreden plaatsvinden.
Voor en na het programma is er een visuele tentoonstelling en krijg je een blik achter de schermen van hoe een filmset is opgebouwd.

Sprekers: Framez Productions, more TBA
Host: Maarten van Hinte (RIGHTABOUTNOW INC.)

***

‘Hiphop Movie Nights’ is onderdeel van het CT Cinematic by Compagnietheater en Club RIGHTABOUTNOW. Deze samenwerking biedt een filmprogramma aan waarin inhoudelijk dieper ingegaan wordt op iconische films uit de urban culture.

***

INFO
Locatie: Compagnie Theater, Grote Zaal
Deur open: 20:00 uur
Start: 20:30 uur
Einde: 22:30 uur
Entree: € 10,00

Nederlands gesproken.

 

Dit programma heeft al plaatsgevonden