Terug naar overzicht

F*ck it – De Grote Millennialshow {durf te falen!}

Millennialshow

Is dit het nou, het grote-mensen-leven? Twaalf uur per dag verkrampt achter een scherm, omkomen van de keuzestress in de Appie, in de lucht springen om 1000 likes op je Insta?

Herkenbaar? Doe dan mee aan de eerste, interactieve Millennialshow!

#YOLO, #FOMO, #FML: Wij, Millennials, komen om van de keuzestress: corporate carrière of start-up, huis kopen of reizen, soja of haver. En dan al die verwachtingen en druk, die we voelen, van anderen en onszelf. Wat als je geen droombaan krijgt? Of als je de ware liefde niet vindt? Falen of stoppen komen in ons vocabulaire niet voor. Maar leren we juist niet het meest als we eens goed op onze bek gaan? Dust yourself off and try again?

Vanavond overwinnen we onze angsten tijdens Feel Factor, ruilen we onze Bucketlist in voor een F*ckitlist en gaan we los tijdens de Faal Fissa. Verwacht emotie, interactie en confrontatie en zeker niet veilig op je stoel blijven zitten. Liefdevol begeleid door coaches Wing Yan Man en Daan Klever.

 

Over 3310 – School for Millennials

De Millennial, oftewel de Nokia 3310-generatie, krijgt heel wat te verduren. Door anderen gezien als verwend en met de verwachting als eerste internetgeneratie de wereld te veroveren. Naast die externe druk voelt de Millennial zich vaak verloren in keuzes, eenzaamheid en perfectionisme. Afgestudeerd en wel, waar kunnen Millennials nog verder leren? Na een succesvolle corporate carrière, uitgemond in een burnout, richtte Wing Yan Man een school op voor haar leeftijdsgenoten. Bij 3310 leert de Gameboy-generatie in workshops handvatten om te overleven in deze snelle, digitale, onzekere wereld.

Samen sta je sterker en daarom heeft 3310 de samenwerking opgezocht met Daan Klever van Goed Gedaan – People Empowerment. Daan is performance psycholoog en verdiept zich in zijn eigen generatie, de Millennial. Als millennial-expert coacht en traint hij jongvolwassenen in persoonlijke effectiviteit en ownership. Op een laagdrempelige en positieve manier faciliteert hij dialoog, creëert bewustzijn en geeft je quick fixes mee. #owndieshit

Dit programma heeft al plaatsgevonden