Terug naar overzicht

CT Open

CT Collective appeteaser night

Welkom in het nieuwe seizoen van CT Collective. Een avond vol teasers voor 2018-2019. Verwacht theater, dans, gesprek, mode, kunst, muziek, eten en drinken. Daarnaast lanceren we, samen met de nachtburgemeester van Amsterdam, ons nieuwe meemaakpodium CT Playground. DJ Valentijn de Hingh sluit af met een lekker setje dansplaatjes. 

 

What’s on?

Kom een cocktail drinken, cultuur verorberen, dansen en kennismaken met nieuw werk van:

ISH Dance Collective, aanwezig met de pop-up show Fractal.

Jansen Jansen Bachrachen en Landshoff (de Tostifabriek). Komt ons verrassen met een nieuw creatief concept (ze willen nog niet zeggen wat het is).

De Nachtburgemeester van Amsterdam, Shamiro van der Geld. Zal samen met ons het nieuwe meemaakpodium CT Playground lanceren. In dit nieuwe programmalabel geven wij een aantal avonden per jaar de sleutel van het pand uit handen aan het publiek.

Stichting Nieuwe Helden is er ook! En wel met een teaser van de voorstelling Yes, please!

Maak ook kennis met het nieuwe label en de aankomende films van CT Collective: CT Cinematic!

Er is nog veel meer te zien en te doen maar we eindigen de avond sowieso met feest. Gangmaker en DJ Valentijn de Hingh van The Amazing Agency sluit de avond af met een lekkere set.

 

Blokkenschema

Blokkenschema CT Open

Koop op de avond zelf kaarten voor programma’s in het nieuwe seizoen en ontvang 25% korting.

 • Stichting Nieuwe Helden (Van Lucas de Man)

  De Yes, Please! opnamebooth komt naar CT Collective. Hierin proberen we mensen zowel te prikkelen als in een gemakkelijke en vertrouwde sfeer te brengen, om ze 1 op 1 te laten vertellen over hun erotische fantasieën. Met de gesprekken van de opnamebooth leggen we een omvangrijk audio-archief aan met de spannendste en meest opwindende erotische podcasts. Met als doel om jou uiteindelijk te kunnen verwelkomen in de erotische Yes, Please! installatie.

   

   

   

 • Nachtburgemeester Shamiro van der Geld

  Shamiro van der Geld is de huidige nachtburgemeester van Amsterdam. In 2018 werd hij door een een vijfkoppige vakjury en het publiek gekozen om het ambt tot 2020 te vervullen. In Amsterdam is het nachtburgemeesterschap een geïnstitutionaliseerde functie, die sinds 2014 verbonden is aan het voorzitterschap van Stichting N8BM A’DAM. Stichting N8BM A’DAM is een onafhankelijk stichting die zich inzet voor een levendig, divers en inclusief nachtleven. Dit doen zij door mensen en organisaties met elkaar te verbinden.

  Hoog op het prioriteitenlijstje van Shamiro staat dat jongeren tussen de 15 en de 18 jaar een plek moeten krijgen in het Amsterdamse nachtleven. Op dit moment hebben zij weinig opties en is op straat hangen daardoor verleidelijk. Als onderdeel van het gloednieuwe meemaakpodium van CT Collective, genaamd CT Playground, gaat Shamiro een jongerenraad samenstellen uit verschillende stadsdelen van Amsterdam die zelf een avond mogen programmeren. Met het gehele pand tot hun beschikking organiseren zij inhoudelijk en uitvoerend een knalfeest voor middelbare scholieren in Amsterdam. Vanavond is de officiële lancering van de samenwerking tussen de Nachtburgemeester en CT Playground.

   

   

 • Valentijn de Hingh (The Amazing Agency)

  Valentijn de Hingh weet hoe ze een publiek aan het dansen krijgt! Met een mix van Pop, house en R&B zorgt deze Elle Personal Style Award winnares altijd voor een verrassing.

  The Amazing Agency
  The Amazing Agency started out with the idea of mixing authentic individuals and nightlife skills. Bringing an element of surprise back to every aspect of events and nightlife. For the most commercial events, we surpise the crowd with larger than life personalities and style, never compromising on skill.
  We are a booking agency for dj acts, doorhosts, and a performance group. Beside our bookings we also deliver complete concepts, filling in an event from beginning to end. We set ourselves apart by our avant garde and fashionable aesthetic, mixed with personality and authencity.

   

   

   

 • Fractal van ISH Dance Collective

  ISH Dance Collective heeft al ruim 18 jaar ervaring met coaching van jonge talentvolle performers en makers, choreografen en regisseurs. Wij geloven dat talent in iedereen zit en dat je samen kan groeien. Daarom creëren we een platform en coachen wij nieuwe makers, delen onze kennis, ervaring en netwerk.

  Powered by ISH doet er alles aan om de drempels voor nieuwe makers en specifieke doelgroepen weg te nemen. Kwaliteit staat voorop en onze bijzondere aandacht gaat uit naar culturele diversiteit en het stimuleren van vernieuwing op zowel op artistiek-, productioneel-, marketinggebied en ondernemerschap. Samen werven we de subsidies voor het aanstormende talenten.

  Over Fractal by ONE BLOOD
  One Blood is a dance theater duet where breaking from the street & the roots from within merge in physical conversation. Interpreted by : Zino schat & Villedieu Robert-Thomas

   

   

 • CT CINEMATIC (Girl & Rafiki)

  CT Cinematic is een van de nieuwe labels van CT Collective. Onder dit label verkochten we vorig seizoen zalen uit met de documentaire Jolene en de Syrische film A stranger came to town.
  Dit jaar gaan we door met twee bijzondere LHBTQ+ films uit België en Kenya. Scenes en trailers van de films Girl en Rafiki worden tijdens CT OPEN in een loop vertoond.

   

   

Dit programma heeft al plaatsgevonden