Terug naar overzicht

CT Café: WAJO!

30 SECONDS night

Op 28 februari een 30 SECONDS night tijdens de tweede editie van CT Café! Het spel: omschrijf de vijf begrippen voor je team binnen 30 seconden en wordt BAAS (lees: win de CT prijs). Maak een team van 2 tot 4 vrienden en bedenk een catchy teamnaam. De avond en het spel zijn Nederlands gesproken en deelname is gratis! Meld je hier aan met je team. 

WAJO! is een concept van Je Suis Energy, onze hosts van de avond. Na een avond met hen denk je ‘WAJO, ik wil morgen weer!’

Deze avond wordt gesponsord door 999games.

OVER CT CAFÉ

Zin om iets te doen tijdens je vrijmibo of pre-drankje voor een avond uit? Elke vierde vrijdag van maand kun je terecht bij CT Café. Bij gebrek aan coole plekken voor een drankje in Amsterdam centrum opent Compagnietheater (a.k.a. CT) in 2020 het CT Café: een hapje, drankje en toegankelijke (lees: gratis) culturele programmering. De volgende editie van CT Café is op 27 maart. Meer info hierover volgt later. 

Bij CT vind je de kunst van morgen: nieuwe perspectieven en onvertelde verhalen van vaak jonge, onbekende makers. Wij zijn een inclusieve ruimte, dus voel je welkom, en denk vooral mee!

 


 

Dit programma heeft al plaatsgevonden