overzicht

...De Bonus Pagina

Welkom op de EXTRAAAA pagina van CT. Hieronder vind je alles wat CT zo extra maakt: ons publiek, onze makers, en onze programma’s!

 

CT People

Behalve onze programma’s, onze artiesten en natuurlijk wijzelf, is CT niet CT zonder onze community! In CT People presenteren we daarom met trots ons publiek: wie loopt er zoal rond en waar houden zij zich mee bezig?

<— CHECK DE CT PEOPLE

CT Stoomcursus

Omdat veel van onze programma’s nieuwe stijlen, vormen, methodes en gedachten op het podium zetten, hebben wij een maandelijkse CT Stoomcursus in het leven geroepen. Lees je binnen een paar minuten in op onderwerpen als Voguing, Hiphop, Scriptschrijven, of Choreografie.

 

 

 

Lifestreams + CT Icons

Iets gemist? Need more life? Hier nog een kans! Soms worden programma’s bij ons gelivestreamd/livegestreamd/livestragemd. Ook als je er wel bij was, maar het graag nog een keer terugkijkt, kun je er thuis voor gaan zitten. Veel plezier met Lifestreams!

Meet the Artist

Bij CT zijn we het hele jaar door #blessed met veel talent in huis: jonge makers, gevestigde curators, en de beste performers; we verwelkomen ze allemaal bij de CT familie. Elke maand gaan we er met één in gesprek, zodat wij en ons publiek ze iets beter kunnen leren kennen. In Meet the Artist lees je de interviews terug. Deze namen hoef je niet te onthouden, want wij geloven dat ze groot gaan worden 😀