Terug naar overzicht

CT People: Vera

“Ik ben half Turks en half Nederlands en ben dus met beide culturen en muziek opgegroeid. Maar ik ben altijd geïnteresseerd geweest in muziek. Ik zie geen verschil tussen beeld en geluid, bijvoorbeeld wanneer ik geluid hoor zie ik lichtpuntjes en kleur en wanneer ik een bepaald beeld zie bedenk ik een bepaald geluid erbij. Het is een zintuiglijke ervaring die iedere keer verschilt met elke keer een andere textuur.

Mijn persoonlijke soundtrack van nu zou zijn Flawless van Beyoncé omdat ik het afgelopen jaar mijzelf moest ownen en dus schijt moest hebben aan de wereld. Wanneer je leven een rollercoaster is en het voelt alsof alles verandert moet je gewoon doorgaan en ga je verder als jezelf. Al met al gaat het om jezelf accepteren! Als iets ook niet bij mij past moet ik het ook niet doen.”

Vera | Gesproken tijdens: (PROD. BY…) | CT Curated by Maru Asmellash | 17 nov 2019 | Fotografie door Zoë Zandwijken

Spread the word & share