Terug naar overzicht

CT PEOPLE: STEPHANIE

“Ik wilde altijd al een keer naar een concert van Lauryn Hill, maar ik ging er niet vanuit dat ze ooit nog naar Nederland zou komen. In 2018 kwam ze toen toch echt naar Amsterdam en ik was erbij! Mijn grootste wens was om haar zelfs te mogen ontmoeten, maar ik had nul verwachtingen dat dat ooit zou gebeuren. Aan het eind van het concert liep ze weg en ik zag op dat moment al een aantal mensen naar voren gaan. Ik ging ook snel naar voren en toen kwam Lauryn Hill terug! Ik heb haar zelfs een hand kunnen geven. Mijn geluk kon niet op, maar dat was nog niet alles. Toen ze echt wegging uit de zaal en wij naar huis wilden gaan, wees een vriendin van mij ineens de manager van Lauryn Hill aan. Ik stapte op haar af en we raakten aan de praat. Toen liet ze me meekomen naar boven en daar heb ik gewoon Lauryn Hill zelf ontmoet! Ik heb haar opnieuw een hand kunnen gegeven en haar kunnen vertellen dat ze een van mijn allergrootste inspiratiebronnen is! Een droom die uitkwam…”

Gesproken met Stephanie | Yoniverse | 29 okt 2021 | Fotografie door Zoë Zandwijken

Spread the word & share