Terug naar overzicht

CT People: Mees

“Mijn vader is muzikant, dus ik ben opgegroeid met muziek. Op mijn 9e ben ik begonnen met gitaarlessen en dat is vanaf dat moment geëvolueerd naar iets waar ik iedere dag veel mee bezig ben, of het nou luisteren, repeteren of ontdekken is. Daarnaast heb ik een Britney Spears tribute band, Kimberley Spears, we spelen covers en andere nummers ‘in de stijl van’. Mijn relatie met muziek verandert ook steeds, het was voor mij 2 jaar geleden een manier om door een moeilijke periode heen te komen en nu is het een manier waarop ik mezelf kan uitdrukken. In die moeilijke periode was het voor mij een soort reddingsboei. Hierdoor dacht ik: als er zoiets moois is op de wereld, dan kan ik nog wel even doorbeuken zodat ik alle mooie dingen die nog gaan komen ook mee kan maken.”

Mees | Gesproken tijdens: (PROD. BY…) | CT Curated by Maru Asmellash | 17 nov 2019 | Fotografie door Zoë Zandwijken

Spread the word & share