Terug naar overzicht

CT PEOPLE: JENNIFER

“Ik houd van huilen. Dat klinkt misschien gek, maar ik heb net bijvoorbeeld iets heel tofs gezien hier in CT en dan kan ik echt huilen. Omdat ik trots ben, trots op wat ik heb gezien en op dat ik hier bij kon zijn. Ik ben ook wel een beetje dramatic hoor, maar ik heb wel ontdekt dat mijn tranen niet alleen mijn weakness zijn. Mijn tranen zijn ook mijn power! Als ik vroeger de tranen voelde opkomen dacht ik altijd: ‘Wat doe je nou dramatisch’, maar ik heb ontdekt dat het ook tears of joy kunnen zijn. Ik ben blij, dus dan laat ik ze eruit, dan huil ik. Soms huil ik ook als ik gespannen ben, maar dat ik in mijn weakness mijn kracht heb gevonden vind ik heel fijn. Oh, en ik ben ontzettend verliefd op mijn vriendin! Sorry, ik kan het niet laten om in elk gesprek even over haar te beginnen, haha! Zij is echt mijn vrouw.” 

Gesproken met Jennifer | Yoniverse |29 okt 2021 | Fotografie door Zoë Zandwijken

Spread the word & share