Terug naar overzicht

CT People: Dylan

“Ik was dit jaar met Milkshake Festival, waar ik voor werk als marketing- en social media manager, naar Brazilië. Dat was voor mij een hele bijzondere ervaring, omdat ik er daar achter kwam hoeveel verdeeldheid er eigenlijk nog is in de wereld. Die ervaring was voor mij een eye-opener voor hoe goed wij het hier als community voor elkaar hebben. Maar we moeten stoppen met hokjes creëren binnen onze eigen community. Mijn ideale wereld zou er ook uitzien zoals Milkshake, iedereen mag daar zijn wie ze zijn; je wordt daar pas raar aangekeken als je vindt dat iemand iets niet mag doen. Een plek die écht voor alle mensen is; gay, straight, dik, dun, groen, blauw; dat is heel zeldzaam op deze wereld.”

 

Dylan | Gesproken tijdens: CT presents Vertoon: Queer in transition | 5 dec 2019 | Fotografie door Raymond van Mil |

Spread the word & share