Podium van de stad

Compagnietheater, not just a theatre

Het Compagnietheater wil een podium van de stad zijn. Samen met makers, kunstenaars en publiek gaan we de zoektocht naar de toekomst aan.

Het streven is een theater waar álle vormen van kunst een plek krijgen. Maatschappelijk urgente thema’s vormen de rode draad. Daarnaast krijgt urban programmering dit jaar een bijzondere plek. Een spannende zoektocht die altijd in ontwikkeling blijft want de toekomst bereik je nooit.

Kom vooral langs en laat ons weten hoe jij het nieuwe Compagnietheater wilt zien, want deze transitie doen we samen!

 

Naast de reguliere programmering, hebben we drie labels:

CT PLAYGROUND: een open podium voor iedereen. We geven het Compagnietheater in handen van mensen met een goed idee en geven ze de middelen om dit te realiseren. Als organisator hiervan ben je vrij. Alhoewel, er zijn een paar voorwaarden: jouw project is maatschappelijk relevant en je bent geen gevestigde maker. lees meer >>

CT CINEMATIC: Onder dit label vertonen we vier experimentele filmavonden omlijst met kunst, gesprek, muziek en/of dans voor een diepere beleving van de film. lees meer >>

CT CURATED BY: We geven ook af en toe de sleutel van het Compagnietheater uit handen aan een kunstenaar die vanuit zijn eigen invalshoek een maatschappelijk thema belicht.

  • Onze programmering wordt mede mogelijk gemaakt door

     

    BGL-FONDS-logo_FC  vsbfonds-pay-off-zw [Omgezet]-01

     

        Fonds voor cultuur participatie

Spread the word & share